Sajam cvijeća i koprive 27.04. - 01.05. 2019. godine

Još jednom pozivamo sve zainteresirane obrte, proizvođače, cvjećarske radnje, trgovine i ostale koji se bave uzgojem i prodajom cvijeća i dendrološkog materijala sa područja Koprivničko-križevačke županije i šire da se uključe u tradicionalnu manifestaciju.

Obzirom da ove godine Sajam cvijeća povezujemo sa koprivom pozivamo sve izlagače koji u svom asortimanu imaju biljke koprive, cvjećarske proizvode ili pripravke od koprive da se odazovu i predstave spomenuti program.

Manifestacija će se održavati od 27. travnja do 01. svibnja 2019. godine. 
Zainteresirane molimo da se jave u ured Turističke zajednice grada Koprivnice, Trg bana Josipa Jelačića 7 ili na tzg-koprivnica@kc.t-com.hr, najkasnije do 23. travnja.
Vidimo se ! 

opširnije

Podravski motivi - 14. - 16. lipnja 2019

Pozivamo sve zainteresirane izlagače, umjetnike, obrtnike i udruge te ostale koji žele sudjelovati na ovogodišnjoj manifestaciji "Podravski motivi" da svoju prijavu pošalju putem e-maila; tzg-koprivnica@kc.t-com.hr ili osobno u ured Turističke zajednice grada Koprivnice.

opširnije

Podravski motivi - 14. - 16. lipnja 2019

Dragi posjetitelji,

obavještavamo Vas kako je došlo do promjene datuma održavanja tradicionalne manifestacije Podravski motivi, naime ovogodišnji će se Podravski motivi održati od 14.06. do 16.06.2019 godine ! Vidimo se u Koprivnici !

opširnije

KOPRIVNIČKI FAŠNIK 02.03.2019.

Podsjećamo sve zainteresirane udruge, skupine, škole, vrtiće i ostale vesele ljude da se priključe ovogodišnjem Koprivničkom fašniku. Prijaviti se možete do 28.veljače u našem uredu (Trg bana J. Jelačića 7) ili putem maila: tzg-koprivnica@kc.t-com.hr 
Postanite što želite i dođite na najluđi dan u godini !!

opširnije

KOPRIVNIČKI FAŠNIK - 2. Ožujka 2019.

Tradicionalna manifestacija Koprivnički fašnik u organizaciji Turističke zajednice grada Koprivnice službeno započinje preuzimanjem gradskih ključeva.

 

Središnje događanje Koprivničkog fašnika je velika fašenska povorka koja prolazi gradskim ulicama. U povorci sudjeluje nekoliko stotina maskirane djece iz koprivničkih vrtića i škola, te odrasle skupine iz Koprivnice te prigradskih naselja.

 

Povorka obično kreće s parkirališta INA-e da bi po dolasku na središnji gradski trg svaka skupina izvela mali program nakon kojeg se održava suđenje Fašniku. 

opširnije

Renesansni festival primio prestižno priznanje na DHT-u 2018

Renesansni festival je u svoju bogatu zbirku nagrada dodao još jedno prestižno priznanje koje mu je uručio stručni žiri iz Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore u sklopu dodijele „turističkih Oscara“ na Danima hrvatskog turizma na Hvaru. Renesansni festival prva je Županijska manifestacija nominirana kao finalist u kategoriji „Turistički događaj godine“ što je svakako veliko priznanje za razvoj kontinentalnog turizma te veliko priznanje za naš Grad i Županiju. Ovo je samo još jedan pokazatelj kako je Renesansni festival perspektivan turistički proizvod koji se razvija i raste u kvalitativnom i inventivnom smislu. Ostvareno priznanje dokazuje kako je koprivnička manifestacija važan dio hrvatskog turizma koja privlači sve više domaćih i inozemnih gostiju što je prepoznato na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Nagradu je preuzeo Renato Labazan, direktor Turističke zajednice grada Koprivnice i autor Renesansnog festivala.

opširnije

Renesansni festival trailer

Objavljujemo novi promotivni video Renesansnog festivala.

opširnije

Najam palisada

Dimenzije palisade su 2,5 x 2,2 m

opširnije

Iznajmljivanje kućica i štandova

Pristupačne cijene štandova i kućica formirane su prema danima korištenja

opširnije