Podravski motivi 2020 - odgovorno ponašanje

Kao što smo najavili, manifestacija Podravski motivi održat će se ovaj vikend, 03. i 04. listopada 2020 godine. Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju koristimo ovu priliku da građane i posjetitelje manifestacije upoznamo sa mjerama distanciranja i osobne zaštite. 

opširnije

26. Podravski motivi - PROGRAM

U nastavku donosimo program 26. Podravskih motiva. 

opširnije

Otkazivanje - "Mini Renesansni festival"

Poštovani, 

Unatoč našim nastojanjima da organiziramo barem “Mini Renesansni festival”, nažalost slijed nepovoljnih epidemioloških okolnosti na nacionalnom nivou, savjetovanja sa Stožerima civilne zaštite u smislu pooštravanja mjera i nemogućnosti poštivanja istih te prije svega brige o zdravlju i odgovornosti za naše izlagače i posjetitelje, primorani smo otkazati „Mini Renesansni festival“  koji je bio planiran u vrlo uskim okvirima za nadolazeći vikend.

Smatramo da bismo na Bedemima u vrijeme manifestacije imali kritičnu masu koju bi bilo teško staviti pod nadzor i to prvenstveno zahvaljujući brandu i renomeu Renesansnog festivala, najboljeg nacionalnog događanja 2019./2021. te povjerenju koje uživamo kod izlagača i posjetitelja na čemu Vam se svima najiskrenije zahvaljujemo. Konkretno, naišli smo na veliki interes izlagača i posjetitelja iz cijele Hrvatske, premda se marketinška kampanja bazirala samo na objavama na društvenim mrežama.  

Zbog Vaše podrške imamo motiva i kreativnosti da događanje slijedeće godine dovedemo na isti ili viši nivo kada će, vjerujemo, i epidemiološke okolnosti biti normalizirane.

 

Direktor:

Renato Labazan, prof.

opširnije

VAŽNO - OBAVIJEST O PRELASKU GRANICE S ITALIJOM - COVID - 19

Sve osobe koje ulaze u Italiju, a dolaze iz Hrvatske, Malte, Grčke i Španjolske moraju imati izrađen test na COVID-19 u posljednja 72 sata prije dolaska u Italiju. Ukoliko to nije moguće, osobi će se naložiti podvrgavanje testu u narednih 48 sati od ulaska u Italiju, odnosno u mjestu stanovanja (moraju se javiti u lokalnu zdravstvenu ustanovu ASL.) 

 

Sve informacije vezane za turistička kretanja i mjere vezane uz epidemiju moguće je objedinjeno pronaći i na mrežnim stranicama Hrvatske turističke zajednice na sljedećoj poveznici: https://www.croatia.hr/en-GB/coronavirus-2019-ncov-q-and-a.

opširnije

MINI RENESANSNI FESTIVAL – OBILJEŽAVANJE NAJBOLJE HRVATSKE MANIFESTACIJE

20. – 23. kolovoza od 18:30 do noćnih sati

Lokacija: prostor u i oko Zeughausa (Oružane)

opširnije

PODRAVSKI MOTIVI

02. - 04. listopada 2020.

Zrinski trg, Gradski park

opširnije

Otkazano ovogodišnje izdanje Najbolje turističke manifestacije u Hrvatskoj 2019/2020 – Renesansni festival

Dragi naši,

Teška srca vas obavještavamo kako se ovogodišnje izdanje Renesansnog festivala koje se trebalo održati od 20. do 23. kolovoza 2020 godine neće održati. Jubilarno 15. izdanje TOP manifestacije Renesansni festival održat će se sljedeće godine u terminu: 19. – 22. kolovoza 2021 godine.

opširnije

Otvorena nova Internetska stranica - EnterCroatia

Ministarstvo unutarnjih poslova i Ministarstvo turizma su s ciljem povećanja efikasnosti prelaska granice Republike Hrvatske te kako bi naši gosti bili upoznati s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Hrvatskoj, otvorili web stranicu https://entercroatia.mup.hr/ 

opširnije

Renesansni festival dobitnik prestižne nagrade "Turistički događaj 2019. godine"

Renesansni festival je prošlog vikenda na Danima Hrvatskog turizma osvojio prestižnu nagradu u kategoriji "Turistički događaj godine". Ova nagrada dodjeljuje se događaju koji predstavlja primjer najbolje prakse u turističkoj industriji u svim aspektima svog poslovanja te stoga predstavlja primjer za ostale događaje i turističku industriju u cjelini. Izuzetno smo ponosni što je upravo Renesansni festival primjer ostalim manifestacijama u Hrvatskoj i šire, koja je ujedno prva koprivnička i županijska manifestacija koja nosi laskavu titulu "Turističkog događaja godine". Ovu prestižnu nagradu dodjeljuje stručni žiri Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore. Ostvarena nagrada je priznanje svima nama koji smo svih ovih godina na različite načine doprinosili rastu, razvoju i kvaliteti najbolje manifestacije Hrvatske. Zahvaljujemo se i našim vjernim posjetiteljima, jer bez Vas Renesansni festival ne bi imao smisla.

opširnije

Renesansni festival trailer

Objavljujemo novi promotivni video Renesansnog festivala.

opširnije