KOPRIVNIČKI FAŠNIK 22. Veljače 2020.

Pozivamo sve zainteresirane udruge, skupine, škole, vrtiće i ostale vesele ljude da se priključe ovogodišnjem Koprivničkom fašniku. Prijaviti se možete do 17. Veljače u našem uredu (Trg bana J. Jelačića 7) ili putem maila: tzg-koprivnica@kc.t-com.hr

Postanite što želite i dođite na najluđi dan u godini !!

opširnije

Program Koprivnička bajka 2019

Klikom na "Saznaj više" pogledajte cjelokupan program ovogodišnje Koprivničke bajke. 

 

 

 

 

opširnije

RADNO VRIJEME KLIZALIŠTA - SEZONA 2019./2020.

RADNO VRIJEME KLIZALIŠTA JE RADNIM DANOM OD 09-22 SATA, A VIKENDOM OD 09-23 SATA. MALA ŠKOLA KLIZANJA JE RADNIM DANOM U PERIODU OD 02.-20.12. U PRIJEPODNEVNIM SATIMA OD 09:30-12:30 I U TO VRIJEME JE KLIZALIŠTE ZATVORENO ZA JAVNOST.

Renesansni festival dobitnik prestižne nagrade "Turistički događaj 2019. godine"

Renesansni festival je prošlog vikenda na Danima Hrvatskog turizma osvojio prestižnu nagradu u kategoriji "Turistički događaj godine". Ova nagrada dodjeljuje se događaju koji predstavlja primjer najbolje prakse u turističkoj industriji u svim aspektima svog poslovanja te stoga predstavlja primjer za ostale događaje i turističku industriju u cjelini. Izuzetno smo ponosni što je upravo Renesansni festival primjer ostalim manifestacijama u Hrvatskoj i šire, koja je ujedno prva koprivnička i županijska manifestacija koja nosi laskavu titulu "Turističkog događaja godine". Ovu prestižnu nagradu dodjeljuje stručni žiri Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore. Ostvarena nagrada je priznanje svima nama koji smo svih ovih godina na različite načine doprinosili rastu, razvoju i kvaliteti najbolje manifestacije Hrvatske. Zahvaljujemo se i našim vjernim posjetiteljima, jer bez Vas Renesansni festival ne bi imao smisla.

opširnije

Renesansni festival trailer

Objavljujemo novi promotivni video Renesansnog festivala.

opširnije

Najam palisada

Dimenzije palisade su 2,5 x 2,2 m

opširnije

Iznajmljivanje kućica i štandova

Pristupačne cijene štandova i kućica formirane su prema danima korištenja

opširnije