SAJAM CVIJEĆA

Od 28.04. do 01.05. održat će se tradicionalni Sajam cvijeća. Dođite i uživajte u prodajnoj izložbi cvijeća, sadnica, dendrološkog materijala te drugim sadržajima.

opširnije

RIBOLOVCI SVOME GRADU

Ovoga se vikenda (08. i 09. travnja) na Zrinskom trgu održava tradicionalna manifestacija "Ribolovci svome gradu". Dođite i uživajte u brojnim sadržajima!

opširnije

RENESANSNI FESTIVAL PRIMIO PLAKETU SUPERBRANDS-a

Jučer je u Zagrebu održana ceremonijalna svečanost dodjele Superbrands priznanja tvrtkama i proizvodima na razini Hrvatske čiju su kvalitetu i uspješnost prepoznali korisnici.

opširnije

Renesansni festival predstavljen na međunarodnom kongresu povijesnih gradova u Solinu

Renato Labazan, autor Renesansnog festivala 22. je ožujka na međunarodnom povijesno-turističkom kongresu u Solinu uz eminentne povijesne i turističke stručnjake/predavače iz Velike Britanije, Grčke, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, BiH te Hrvatske predstavio organizacijske alate uspješnosti koprivničkog povijesnog spektakla.

opširnije

Renesansni festival za primjer istarskom turizmu

Na sajmu turizma u Poreču uspješno predstavljen koprivnički Renesansni festival.

opširnije

RENESANSNI FESTIVAL POVOD JE JOŠ JEDNOJ MEĐUNARODNOJ SURADNJI

Proteklog su vikenda djelatnici Turističke zajednice grada Koprivnice posjetili srednjovjekovni gradić Friesach u Austriji s ciljem širenja internacionalne mreže partnera.

opširnije

Najveća manifestacija s najmanjim budžetom

Završni obračun financijskih rezultata ovogodišnjeg Renesansnog festivala pokazuje da je ova top manifestacija koštala oko 750 000 kuna. S pravom se postavlja pitanje kako je moguće najveću povijesno-turističku manifestaciju u Hrvatskoj na kojoj je sudjelovalo više od 1000 kostimiranih  sudionika iz 11 zemalja, najzahtjevniju organizaciju i najbogatiji sadržaj u regiji, organizirati s takvim proračunom? Tim više što se za potrebe Renesansnog festivala mora podići cijelo naselje s ogradama - palisadama, te se u vrlo kratkom roku po završetku manifestacije sve vratiti prvobitnom izgledu.

opširnije

Renesansni festival dobio status Superbrandsa

Koprivnički Renesansni festival stekao je status Superbrands u kategoriji događanja u Hrvatskoj

opširnije

Renesansni festival ponovo TOP događanje u Hrvatskoj

Renesansni festival je i ove godine uvršten u TOP događanja u Hrvatskoj!

opširnije

Najam palisada

Dimenzije palisade su 2,5 x 2,2 m

opširnije