Dječji projekti na RF-u predstavljeni u Stubičkim Toplicama

Gradovi i općine prijatelji djece nizom projekata i akcija čuvaju zavičajnu tradiciju i podupiru poduzetništvo djece. Uspješni primjeri takve prakse predstavljeni su na 11. Susretu Gradova i općina – prijatelja djece u organizaciji Saveza društava Naša djeca Hrvatske (Središnjeg koordinacijskog odbora akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece”) i domaćina Koordinacijskog odbora akcije “Općine Stubičke Toplice – prijatelj djece” i DND Stubičke Toplice, uz pokroviteljstvo Općine Stubičke Toplice.

opširnije

Renesansni festival plijenio magijom

Koprivnički Renesansni festival je u svom 12. izdanju potvrdio status manifestacije s dušom i omiljene obiteljske destinacije. U atraktivnim sadržajima četiri dana uživalo je više od 40 000 posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva, a čak 1300 kostimiranih sudionika iz 11 zemalja uložilo je maksimum truda, iskustva i znanja kako bi što vjernije dočarali mistično razdoblje kasnog srednjeg vijeka

opširnije

ECOTOP 2

Otvoren je EU projekt u kojem sudjeluje Renesansni festival.

opširnije

Renesansni festival trailer

Objavljujemo novi promotivni video Renesansnog festivala.

opširnije

UVJETI IZLAGANJA NA PODRAVSKIM MOTIVIMA 2017.

Pozivamo sve zainteresirane da prouče uvjete izlaganja na ovogodišnjim Podravskim motivima koji će se održati od 30. lipnja do 02. srpnja, te svoje prijave dostave na 048 621 433 ili na tzg-koprivnica@kc.t-com.hr

opširnije

UVJETI IZLAGANJA NA RENESANSNOM FESTIVALU 2017.

Pozivamo sve zainteresirane da prouče uvjete izlaganja na ovogodišnjem Renesansnom festivalu koji će se održati od 24. do 27. kolovoza.

opširnije

RENESANSNI FESTIVAL PRIMIO PLAKETU SUPERBRANDS

Jučer je u Zagrebu održana ceremonijalna svečanost dodjele Superbrands priznanja tvrtkama i proizvodima na razini Hrvatske čiju su kvalitetu i uspješnost prepoznali korisnici.

opširnije

Najveća manifestacija s najmanjim budžetom

Završni obračun financijskih rezultata ovogodišnjeg Renesansnog festivala pokazuje da je ova top manifestacija koštala oko 750.000,00 kuna. S pravom se postavlja pitanje kako je moguće najveću povijesno-turističku manifestaciju u Hrvatskoj na kojoj je sudjelovalo više od 1000 kostimiranih  sudionika iz 11 zemalja, najzahtjevniju organizaciju i najbogatiji sadržaj u regiji, organizirati s takvim proračunom? Tim više što se za potrebe Renesansnog festivala mora podići cijelo naselje s ogradama - palisadama, te se u vrlo kratkom roku po završetku manifestacije sve vratiti prvobitnom izgledu.

opširnije

Renesansni festival dobio status Superbrandsa

Koprivnički Renesansni festival stekao je status Superbrands u kategoriji događanja u Hrvatskoj

opširnije

Najam palisada

Dimenzije palisade su 2,5 x 2,2 m

opširnije