KOPRIVNIČKI FAŠNIK - 2. Ožujka 2019.

Tradicionalna manifestacija Koprivnički fašnik u organizaciji Turističke zajednice grada Koprivnice službeno započinje preuzimanjem gradskih ključeva.

 

Središnje događanje Koprivničkog fašnika je velika fašenska povorka koja prolazi gradskim ulicama. U povorci sudjeluje nekoliko stotina maskirane djece iz koprivničkih vrtića i škola, te odrasle skupine iz Koprivnice te prigradskih naselja.

 

Povorka obično kreće s parkirališta INA-e da bi po dolasku na središnji gradski trg svaka skupina izvela mali program nakon kojeg se održava suđenje Fašniku. 

opširnije

Renesansni festival primio prestižno priznanje na DHT-u 2018

Renesansni festival je u svoju bogatu zbirku nagrada dodao još jedno prestižno priznanje koje mu je uručio stručni žiri iz Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore u sklopu dodijele „turističkih Oscara“ na Danima hrvatskog turizma na Hvaru. Renesansni festival prva je Županijska manifestacija nominirana kao finalist u kategoriji „Turistički događaj godine“ što je svakako veliko priznanje za razvoj kontinentalnog turizma te veliko priznanje za naš Grad i Županiju. Ovo je samo još jedan pokazatelj kako je Renesansni festival perspektivan turistički proizvod koji se razvija i raste u kvalitativnom i inventivnom smislu. Ostvareno priznanje dokazuje kako je koprivnička manifestacija važan dio hrvatskog turizma koja privlači sve više domaćih i inozemnih gostiju što je prepoznato na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Nagradu je preuzeo Renato Labazan, direktor Turističke zajednice grada Koprivnice i autor Renesansnog festivala.

opširnije

Renesansni festival trailer

Objavljujemo novi promotivni video Renesansnog festivala.

opširnije

Najam palisada

Dimenzije palisade su 2,5 x 2,2 m

opširnije

Iznajmljivanje kućica i štandova

Pristupačne cijene štandova i kućica formirane su prema danima korištenja

opširnije