“Podravski ceker”, inicijativa za daljnji razvoj lokalnih obiteljskih gospodarstava

Grad Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice i Komunalac pokrenuli su inicijativu pod nazivom „Podravski ceker“, kao podršku svim našim lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima.

opširnije

Obavijest o mogućnosti odgode godišnjeg paušalnog poreza

Ovime Vas izvještavamo o tome kako su uslijed posebnih okolnosti uzrokovanih koronavirusom COVID-19, odnosno bolesti SARS-CoV-2, donesene mjere kojima se osobama koje pružaju usluge smještaja u domaćinstvu te poduzetnicima koji pružaju usluge smještaja, odnosno koji se bave iznajmljivanjem, omogućava odgoda plaćanja godišnjeg paušalnog poreza, a sve u skladu s odredbama Općeg poreznog zakona te Pravilnika o provedbi Općeg poreznog zakona.

 

S obzirom da je rok za uplatu prvog obroka godišnjeg paušalnog poreza za predmetne obveznike 31. ožujka 2020., kontaktirajte nadležnu Poreznu upravu kako bi pravovremeno podnijeli Zahtjev za odgodu plaćanja poreza uslijed posebnih okolnosti

 

Naprijed navedeni Zahtjev je dostupan na mrežnim stranicama Porezne uprave RH te istog možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.porezna-uprava.hr/Stranice/COVID_19_informacije.aspx

 

S poštovanjem,

hrvatska turistička zajednica

GLAVNI URED

Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb, Hrvatska


opširnije

Upute za prijave gostiju u eVisitor sustav - stanovnici i vlasnici kuća za odmor

Klik na saznaj više

opširnije

RIBOLOVCI SVOME GRADU 2020. - OTKAZANO !!

Sukladno trenutnoj situaciji sa epidemijom virusa COVID-19, obavještavamo Vas kako se manifestacija "Ribolovci svome gradu 2020." neće održati !!!!

Pozivamo sve na razumno ponašanje kako bi što brže prebrodili ovu epidemiju.

opširnije

Renesansni festival dobitnik prestižne nagrade "Turistički događaj 2019. godine"

Renesansni festival je prošlog vikenda na Danima Hrvatskog turizma osvojio prestižnu nagradu u kategoriji "Turistički događaj godine". Ova nagrada dodjeljuje se događaju koji predstavlja primjer najbolje prakse u turističkoj industriji u svim aspektima svog poslovanja te stoga predstavlja primjer za ostale događaje i turističku industriju u cjelini. Izuzetno smo ponosni što je upravo Renesansni festival primjer ostalim manifestacijama u Hrvatskoj i šire, koja je ujedno prva koprivnička i županijska manifestacija koja nosi laskavu titulu "Turističkog događaja godine". Ovu prestižnu nagradu dodjeljuje stručni žiri Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore. Ostvarena nagrada je priznanje svima nama koji smo svih ovih godina na različite načine doprinosili rastu, razvoju i kvaliteti najbolje manifestacije Hrvatske. Zahvaljujemo se i našim vjernim posjetiteljima, jer bez Vas Renesansni festival ne bi imao smisla.

opširnije

Renesansni festival trailer

Objavljujemo novi promotivni video Renesansnog festivala.

opširnije

Najam palisada

Dimenzije palisade su 2,5 x 2,2 m

opširnije

Iznajmljivanje kućica i štandova

Pristupačne cijene štandova i kućica formirane su prema danima korištenja

opširnije