RENESANSNI FESTIVAL - POZIV UGOSTITELJIMA

Poziv ugostiteljima – obveznicima plaćanja turističke članarine Turističkoj zajednici grada Koprivnice za sudjelovanje na Renesansnom festivalu

opširnije

Renesansni festival - PROGRAM

U nastavku donosimo program ovogodišnjeg Renesansnog festivala koji će se održati od 24. do 27. kolovoza.

opširnije

Parfem od koprive za Guinnessa

Prvi hrvatski parfem od koprive svoju će veliku promociju doživjeti na koprivničkom Renesansnom festivalu za koji je ciljano i proizveden.

opširnije

ECOTOP 2

Otvoren je EU projekt u kojem sudjeluje Renesansni festival.

opširnije

Renesansni festival trailer

Objavljujemo novi promotivni video Renesansnog festivala.

opširnije

Renesansni festival 2017. - GLAVNA TEMA

Glavna tema Renesansnog festivala ove će godine biti „Kopriva i eliksiri“.

opširnije

UVJETI IZLAGANJA NA PODRAVSKIM MOTIVIMA 2017.

Pozivamo sve zainteresirane da prouče uvjete izlaganja na ovogodišnjim Podravskim motivima koji će se održati od 30. lipnja do 02. srpnja, te svoje prijave dostave na 048 621 433 ili na tzg-koprivnica@kc.t-com.hr

opširnije

UVJETI IZLAGANJA NA RENESANSNOM FESTIVALU 2017.

Pozivamo sve zainteresirane da prouče uvjete izlaganja na ovogodišnjem Renesansnom festivalu koji će se održati od 24. do 27. kolovoza.

opširnije

RENESANSNI FESTIVAL PRIMIO PLAKETU SUPERBRANDS

Jučer je u Zagrebu održana ceremonijalna svečanost dodjele Superbrands priznanja tvrtkama i proizvodima na razini Hrvatske čiju su kvalitetu i uspješnost prepoznali korisnici.

opširnije

Najveća manifestacija s najmanjim budžetom

Završni obračun financijskih rezultata ovogodišnjeg Renesansnog festivala pokazuje da je ova top manifestacija koštala oko 750.000,00 kuna. S pravom se postavlja pitanje kako je moguće najveću povijesno-turističku manifestaciju u Hrvatskoj na kojoj je sudjelovalo više od 1000 kostimiranih  sudionika iz 11 zemalja, najzahtjevniju organizaciju i najbogatiji sadržaj u regiji, organizirati s takvim proračunom? Tim više što se za potrebe Renesansnog festivala mora podići cijelo naselje s ogradama - palisadama, te se u vrlo kratkom roku po završetku manifestacije sve vratiti prvobitnom izgledu.

opširnije