Seljačko domaćinstvo i izletište Jastrebov vrh

Izletište je od Koprivnice udaljeno samo 5 km. Izletište Jastrebov vrh pruža odličan bijeg od svakodnevnog napornog rada i života u urbanoj sredini. U ljeti se može uživati u hladu starih oraha, okrijepiti se domaćom hranom po receptima naših baka, zasladiti se voćem koje posjetitelji mogu ubrati sami te igrati se domaćim životinjama (psi, mačke, veliki i mali konji).

 

Izletište je otvoreno i za posjete škola, dječjih vrtića, a svima vlasnici daruju jahanje na konjima (veliki: Tena i Tina, mali: Greta i Gita).

 

Izletište se nalazi na obroncima Bilogore te je zanimljivo odredište lovaca. Moguće je organizirati izlet do najvišeg vrha Bilogore. Seljačko domaćinstvo također nudi smještaj u dvokrevetnim sobama, kvalitetnu hranu, kao i organizaciju lova pretežito visoke divljači.

 

Kod nas možete provesti božićne blagdane, dočekati novu godinu, ako je snijega uživati u sanjkanju i grijati se vrućim kuhanim vinom.

 

Također se organiziraju sve vrste proslava: vjenčanja na otvorenom, krstitke, seminare, sportske susrete te obljetnice. Za svakog gosta spremaju se ukusna i pomno odabrana jela našeg kraja.


 • mini zoološki vrt sa životinjama i pticama našeg kraja
 • organizacija vjenčanja u prirodi
 • fotografiranje mladenaca na konju
 • ponuda radno aktivnih jednodnevnih izleta (sušenje sijena,branje vinograda,branje kukuruza)
 • jednodnevni izleti za vrtiće i škole
 • radionice u prirodi
 • jahanje na konjima
 • domaća seoska hrani uzgojena na ovom domaćinstvu (domaća pečena kokoš, purica s mlincima, guska s hajdinskom kašom, carska rolada s pohanim picekom, itd.)Seljačko domaćinstvo – Izletište Jastrebov vrh

 

Adresa: Bilogorska 55, Bakovčice, 48 000 Koprivnica

Telefon: +385 48 637 564

Fax: +385 48 626 670

E-Mail: jastrebov.vrh@hi.t-com.hr

Web: www.facebook.com/jastrebov.vrh

Seljačko domaćinstvo Tara

Adresa: Teofila Hana 8, 48 000 Koprivnica

Telefon: +385 48 634 091

Fax: +385 48 634 091

E-Mail: bajzek.vesna@gmail.com

Prenoćište Sunčano selo

Prenoćište Sunčano selo se nalazi u selu Jagnjedovec, u prirodnom okolišu prvih obronaka Bilogore, 7 km jugozapadno od Koprivnice. Do prenoćišta vodi asfaltirana cesta, 300m od središta sela na putu prema selu Kamenica.

 

Imanje obuhvaća tradicionalne građevine iz prošlog stoljeća, igralište za razne sportove, vidikovac s pogledom na cijeli kraj, ribnjak, koral i gospodarske zgrade.

 

Četiri sobe za smještaj do 14 gostiju nalaze se u tradicionalnim drvenim kućama podravsko-prigorskog kraja.

 

 • raznovrsnu zdravu seosku prehranu na bazi povrća i voća iz vlastitog uzgoja u premakulturnom povrtnjaku i voćnjaku sa starim voćnim sortama kao i brižljivo odabranih lokalnih proizvoda
 • bakina kuhinja koja objedinjuje najbolje recepte starih domaćica i suvremene mogućnosti pripreme, te maštovitost u korištenju tradicionalnih namirnica na suvremeni način
 • velik izbor vegetarijanskih jela s posebnim naglaskom na svježim, sezonskim namirnicama, te svim vrstama žitarica i kaša
 • program jednodnevnih izleta za grupe djece i odraslih s obilaskom bogate etnografske zbirke, aktivnostima na otvorenom i malom etnografskom radionicom prilagođenom uzrastu i interesima
 • upoznavanje starih zanata, radionica i zbirki strojeva i alata.
 • mogućnost višednevnog boravka za obitelji i grupe, s primjerenim aktivnostima uz razgled okolice pješice i biciklom
 • smještaj biciklista, planinara, sportskih klubova na pripremama, te drugih organiziranih grupa
 • organizirane proslave dječjih rođendana
 • mogućnost proslava vjenčanja, krstitki i sličnih svečanosti, te prezentacija, promocija i seminara.
 • team building

 

 

Prenoćište Sunčano selo

 

Adresa: Jagnjedovec 116, 48 000 Koprivnica

Telefon: +385 48 864 293, +385 48 623 750

Mobitel: +385 98 466 050

E-Mail: info@suncanoselo.com

Web: www.suncanoselo.com

Kušaona vina i izletište Vidova suza

Adresa: Rudarska 8, Draganovec, 48 000 Koprivnica

Mobitel: +385 91 5851 414

E-Mail: sinisa.nemec@gmail.com

Smještaj Zajec

U mjestu  Kuzminec  udaljenom od Koprivnice  15 km (od Varaždina i Čakovca 30 min. automobilom) smještena je luksuzna kuća koja nudi razne mogućnosti  odmora i opuštanja.  U idiličnom i originalnom okruženju podravskog sela uživat ćete u zelenilu okućnice (od 3000 m2) i terasama koje osim mira i tišine nude i potpunu privatnost.

Sobe i apartman su luksuzno uređeni i prostrani (30–50 m2) s visokim stropovima,                        centralnim grijanjem i prekrasnim pogledom na perivoj i voćnjak te vrlo ugodni za boravak u svim godišnjim dobima.  KATEGORIZACIJA *** i **** ZVJEZDICE.  

Opremljeni su:  televizorom s DVD-om i Wi-Fi (bežićnim  internetom), sefom, mini barom. Svaka soba ima dvokrevetni masivni krevet (dimenzija 200x200cm), a postoji i mogućnost pomoćnog ležaja.

Apartman (60 m2) je pogodan za boravak do 6 osoba uz upotrebu kuhinje. U sklopu apartmana je i velika terasa.

Kupaonice su opremljene velikim klasičnim kadama i potrebnim kupaonskim priborom (dovoljan broj ručnika, fen, tuš kape, toaletni sapuni za pranje ruku i tuširanje).

Nadalje, našim gostima omogućeno je parkiranje u natkrivenim prostorima i garaži, korištenje roštilja, upotreba vrtnog namještaja (ležaljki, fotelja, suncobrana i  dr.). Posebna pogodnost koju nudimo je ležanje na dekama na travi u hladovini pod krošnjama, izuzetno atraktivno urbanom čovjeku (obiteljima s djecom) kao jedan od zaboravljenih načina opuštanja.

TERENI ZA TENIS,  TEREN ZA ODBOJKU NA PIJESKU,  DJEČJE  IGRALIŠTE  te uređena  ŠETNICA uz malo umjetno jezerce  nalaze se na svega 100 m udaljenosti od apartmana.                                                      

Važno je spomenuti da je kuća smještena u blizini kulturnih,  gospodarskih,  sakralnih, sportskih i rekreacijskih središta  kao što su Varaždin,  Ludbreg,  Čakovec,  Križevci,  Molve,  Sv. Martin na Muri…                                                                                                                                                                                                                                  

Razgranatost biciklističkih staza, uređeno kupalište na Šoderici, mogućnost lova i ribolova na atraktivnim lokalitetima, blizina izuzetnih  prirodnih atrakcija poput Repaške šume,  Čambine, ušća Mure u Dravu, Đurđevačkih peski  (Hrvatska Sahara),  Bilogore i njenih planinarskih staza kao i blizina ostataka Starog grada na Kalniku uz dodatne sadržaje grada Koprivnice i okolnih mjesta  (Hlebine, Obrež, Gornja Rijeka i dr.) pružaju bezbroj mogućnosti i jamstvo su ugodno provedenog odmora.   

BICIKLISTIMA su u sklopu kuće osigurani dodatni prostori u kojima mogu sa sigurnošću odložiti svoje bicikle i zadovoljiti svoje potrebe za sušenjem i zamjenom opreme.                                                                                                          LOVCIMA kao izuzetnoj kategoriji možemo dodatno ponuditi  i smještaj za pse. POSLOVNIM LJUDIMA nudimo uslugu dnevnog odmora kao predah između poslovnih aktivnosti. MLADENCIMA za prvu bračnu noć dajemo 10% popusta.      UMIROVLJENICIMA  preko tjedna 10%  popusta na cjelokupni iznos.      


              

Kontakt: Anamarija Zajec-Novak -  mob. 00385 98 484 656

                                                       email: zajecnovakanamarija@gmail.com

                                        

Kuća za odmor (smještaj i ugostiteljstvo)

48 000 Koprivnica
Rečko polje 121

098/608-999
ploddoo8@gmail.com
vl. Vuglovečki Damir

Kuća za odmor Pikoland

Ulica Močile 241

48 000 Koprivnica

pikokcc@gmail.com
099/745-7818
vl. Dražen Pianec