Doček Nove Godine 2018.

Koprivnička Bajka već drugu godinu zaredom donosi čarobni adventski duh, zatvorit će svoja vrata 31. prosinca u velikom stilu uz bogat cjelodnevni program koji će se odvijati na lokacijama Doma Mladih i Gradskog parka.


Na veliku radost svih malih Koprivničanaca i njihovih roditelja, silvestrovski jutarnji program posvećen je upravo njima. U Domu Mladih od 11 sati kreće gastro radionica za sve najmlađe ljubitelje najpopularnijih blagdanskih slastica – fritula. Najmlađi kuhari ukrstit će kuhače s ekipom profesionalnih kuhara iz kulinarskog studija Majstor Kuhar, te na zabavan i maštovit način kroz gastro radionicu pokazati kako najljepše dekorirati ove poslastice uz bogatu upotrebu šarenih mrvica i čokolade. Na kraju radionice naši mali i veliki kuhari će dekorirane fritule podijeliti okupljenoj publici.

Odmah po završetku gastro programa, u Domu Mladih od 12.30 do 13.30 sati, slijedi i koncertna poslastica za one najmlađe. Sjajna zvijezda hrvatska glazbene scene – Ivan Volarić Zak održat će prigodni adventski unplugged koncert za najmlađe fanove i njihove roditelje. Nakon koncerta, mališani će se moći podružiti sa Zakom, okinuti selfie i pitati sve što ih zanima o njegovoj bogatoj karijeri.

Popularni Zak, čiji su koncerti uvijek poseban glazbeno-scenski doživljaj, isti će dan veliki koncert održati i za ostale brojne fanove s početkom u 23 sata na lokaciji Gradskog parka. Uz velike hitove poput Bolja od najbolje, Da si tu, Tko mi te krade i mnoge druge hitove, odbrojite zadnje sekunde stare godine te uz puno radosti, zabave i sreće dočekajte Novu 2018. godinu.

Za sve programe posjetiteljima ulaz je slobodan, stoga ako ste u potrazi za zimskom čarolijom, dođite 31. prosinca na Silvestrovo u Koprivnici i doživite nezaboravnu blagdansku avanturu za pamćenje!

https://epodravina.hr/silvestrovo-pocinje-kulinarskom-radionicom-koncertom-ivana-zaka-najmlade-pa-se-slavlje-seli-park-evo-detalja/