KOPRIVNIČKA BAJKA 2019.


JAVNI POZIV

za dodjelu na korištenje drvenih kućica, štandova i prostora za pružanje ugostiteljskih i trgovačkih usluga, te promociju vlastitih proizvoda za vrijeme održavanja manifestacije

„KOPRIVNIČKA BAJKA 2019.“

 

 

  1. Pozivaju se pravne i fizičke osobe registrirane za prodaju robe koje u ponudi imaju: božićne  ukrase i aranžmane, suvenire, nakit, slastičarske proizvode, tradicionalne proizvode (med, vino, rakija, likeri sl.), odnosno osobe registrirane za ugostiteljstvo, i osobe bez registrirane trgovačke i ugostiteljske djelatnosti za promociju vlastitih proizvoda da iskažu interes za sudjelovanjem u manifestaciji „KOPRIVNIČKA BAJKA“.

 

  1. Manifestacija „KOPRIVNIČKA BAJKA“ će se održavati na Zrinskom trgu u Koprivnici, u razdoblju od 13. prosinca do 24. prosinca 2019. godine, radnim danom i blagdanom  u vremenu od 10,00  do 22,00 sati (nije još definirano) u kojem je prisustvovanje prijavljenih obavezno. Prijavljeni mogu nuditi svoje proizvode i izvan navedenog vremena ovisno o vlastitim preferencijama.

 

  1. U svrhu provođenja manifestacije „KOPRIVNIČKA BAJKA“ Turistička zajednica grada Koprivnice daje na korištenje 18 drvenih kućica s osiguranim strujnim priključkom.

 

  1. Korištenje drvenih kućica za vrijeme trajanja manifestacije „KOPRIVNIČKA BAJKA“ je besplatno za domaće tradicijske proizvode.

 

  1. Pravo prijave imaju pravne i fizičke osobe koje ispunjavaju zakonom propisane uvjete za obavljanje trgovačke ili ugostiteljske djelatnosti, obrtnici, udruge, obiteljska-poljoprivredna gospodarstva te domaća radinost, i osobe bez registrirane trgovačke i ugostiteljske djelatnosti za promociju vlastitih proizvoda.

 

  1. Obrazac prijave za sudjelovanje u manifestaciji „KOPRIVNIČKA BAJKA“ se može preuzeti u Turističkoj zajednica grada Koprivnice te upitom na email: tzg-koprivnica@kc.t-com.hr 

 

 

7.      Prijavi je potrebno priložiti dokaz o registraciji: pravna osoba – izvadak iz sudskog registra, obrtnici – izvadak iz obrtnog registra ili rješenje o upisu u obrtni registar, udruge: rješenje tijela državne uprave, obiteljska – poljoprivredna gospodarstva: rješenje o upisu u upisnik obiteljskih gospodarstava, domaća radinost – rješenje o upisu domaće radinosti.

 

  1. Obrazac Prijave za sudjelovanje u manifestaciji „KOPRIVNIČKA BAJKA“ je potrebno podnijeti osobno ili putem emaila najkasnije do 15. studenog 2019. godine do 16,00 sati.

 

  1. Kriterij za dodjelu drvene kućice na korištenje je redoslijed zaprimanja prijave za sudjelovanje u manifestaciji „KOPRIVNIČKA BAJKA“.

 

  1. Osobe kojima će biti dodijeljene drvene kućice na korištenje dužni su prije početka manifestacije „KOPRIVNIČKA BAJKA“ obavljanje djelatnosti uskladiti sa svim relevantnim propisima Republike Hrvatske koji se odnose na istu te u tu svrhu o svom trošku ishoditi sve eventualne dozvole i odobrenja nadležnih tijela.

 

Više informacija o ovom javnom pozivu možete dobiti upitom na e-mail adresu:

tzg-koprivnica@kc.t-com.hr