Otkazivanje – “Mini Renesansni festival”


Poštovani, 

Unatoč našim nastojanjima da organiziramo barem “Mini Renesansni festival”, nažalost slijed nepovoljnih epidemioloških okolnosti na nacionalnom nivou, savjetovanja sa Stožerima civilne zaštite u smislu pooštravanja mjera i nemogućnosti poštivanja istih te prije svega brige o zdravlju i odgovornosti za naše izlagače i posjetitelje, primorani smo otkazati „Mini Renesansni festival“  koji je bio planiran u vrlo uskim okvirima za nadolazeći vikend.

Smatramo da bismo na Bedemima u vrijeme manifestacije imali kritičnu masu koju bi bilo teško staviti pod nadzor i to prvenstveno zahvaljujući brandu i renomeu Renesansnog festivala, najboljeg nacionalnog događanja 2019./2021. te povjerenju koje uživamo kod izlagača i posjetitelja na čemu Vam se svima najiskrenije zahvaljujemo. Konkretno, naišli smo na veliki interes izlagača i posjetitelja iz cijele Hrvatske, premda se marketinška kampanja bazirala samo na objavama na društvenim mrežama.  

Zbog Vaše podrške imamo motiva i kreativnosti da događanje slijedeće godine dovedemo na isti ili viši nivo kada će, vjerujemo, i epidemiološke okolnosti biti normalizirane.

Novosti

Comments are disabled.